#BezbedanParty trening – Bezbednost u noćnom životu

Hej hej!
Konačno je došlo vreme da ti damo malo više informacija o treningu za vršnjačke edukatore/ke koji organizujemo ovog meseca u okviru projekta #BezbedanParty, a vezan je za bezbednost u noćnom životu!

Voliš da izlaziš u Beogradu? Ideš na žurke i festivale? Ovo je onda pravi trening za tebe!

Kao što već sigurno znaš, noćni život je mnogo više od par sati muzike zato je veoma bitno da znaš kako da budeš bezbedniji/a u toku noćnog provoda, bilo da su u pitanju psihoaktivne supstance, spajking, reakcija na nasilje, ili pomoć ukoliko je nekome loše.
Pored provoda, bitno je da zdravlje i bezbednost takođe budu na visokom nivou kako pre i tokom, tako i nakon samog izlaska!

Ukoliko želiš da dobiješ znanje iz ovih oblasti, a da nakon treninga naučiš i svoju ekipu kako da i oni budu bezbedniji, prijavi se za ovaj trening!

Pored znanja iz ovih oblasti, nakon treninga ćeš dobiti i #BezbedanParty majicu i stikere, kao i party packove za bezbedniji klabing koje ćeš moći da podeliš svojim prijateljima!

Nije bitno da li već imaš znanja i iskustva iz ovih oblasti, već samo da imaš motivaciju i želju da o ovim temama naučiš više, kao i da svojim vršnjacima nakon treninga približiš važnost odgovornog provoda, kako bi što više nas znalo kako da ostanemo bezbedni i dobro se provedemo!

U okviru treninga, podržaćemo 20 mladih.

Trening će biti održan 19. i 20. februara preko ZOOM platforme, od 10 do 15 časova (ne brini, imaćemo pauze).

Zvuči zanimljivo?

Prijavi se preko ovog linka najkasnije do 18. februara, a mi ti se javljamo sa instrukcijama za pristup kao i detaljnijom agendom!

Svaki party treba da bude #BezbedanParty!

Projekat #BezbedanParty je realizovan u okviru programa podrške javnom zagovaranju „Istraži – Osnaži“ koji finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a sprovodi Trag fondacija. Izradu ovog materijala je finansirala Vlada Ujedinjenog Kraljevstva; izneti stavovi nužno ne odražavaju zvaničnu politiku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.